fbpx

DMK-hoidot

DMK MUSCLE BANDING Ihon ”kuntosalitreeni”.

Kiinteyttää ja vahvistaa ihoa. Virkistää verenkierron ja saa aikaan passiivisen lihasten supistumisen. Aminohappojen määrä lisääntyy, iho jälleenrakentuu ja vahvistuu.
Soveltuu myös ennaltaehkäiseväksi hoidoksi, sillä se pysäyttää ihon toimintojen hidastumisen.

BIHAKU

Kirkastaa, uudistaa sekä tuo esiin ihon kauneuden ja hehkun. Parantaa hidastuneita ihon toimintoja, poistaa stressin merkkejä ja ympäristön vaikutuksia. Tasoittaa ihon sävyä ja pintaa. Palauttaa iholle kuulaan hehkun.

ALPHAZYME

Avaa tukkeutuneita huokosia ja uudistaa ihon rakennetta. Nostaa ihon kosteustasapainoa, poistaen aknea aiheuttavia tukkeumia sekä puhdistaen huokosia. Irrottaa kuolleet ihosolut ja parantaa ihon ulkonäköä. Voidaan käyttää moniin eri iho-oireisiin, kuten näkyviin huokosiin, auringon aiheuttamiin vaurioihin ja paksuuntuneeseen, ikääntyvään ihoon.

ELIMINARE

Syvien tukkeumien puhdistamiseen ja herkästi reagoivan ihon rauhoittamiseen. Vahvistaa heikentyneitä hiussuonia ja parantaa ihon happipitoisuutta. Saa ihon toimimaan
optimaalisesti, jolloin syvät tukoksia huokosista poistuvat. Lieventää verisuoniarpeutumiseen, herkästi reagoivan ihon ja hauraisiin verisuoniin liittyvää punoitusta.

EPIFILL

Ihon täyteläisyys takaisin!
”Liquid Filler” -hoito. Happirikas, nuorentava ja tehokkaasti kosteuttava hoitokäsittely. Toimii kuin täyteainehoito – ilman injektioita. Ihanteellinen iholle, joka janoaa kiinteytystä, volyymia ja boostia.

EYE FUSION

Säihkysilmät esille! Tehokas silmänympäryshoito, joka vaikuttaa syvällä. Häivyttää tummia silmänalusia, turvotusta ja ikääntymisen merkkejä. Lisää kollageenintuotantoa, vahvistaa ihoa ja hiussuonia. Soveltuu kaikille ja erityisesti herkästi reagoiva iho hyötyy hoidosta.

INTENSIVE NECK TREATMENT

Kauneutta kaulan iholle.
Kaulan alueen hoito, joka kiinteyttää ihoa, sekä tasoittaa sen väriä. Kaulan alueen punoitus hälvenee ja kimmoisuus lisääntyy.

HYDRADERMAZE

Edistyksellinen ja monipuolinen hoito moniin ihon tiloihin. Käsittely iholle, jossa esiintyy epäpuhtauksia, tukkoisuutta tai akneoireita. Voidaan myös toteuttaa Skin Revision-hoito-ohjelmana ikääntyneelle, juonteiselle tai auringon vahingoittamalle iholle.

HYDROPLEX

Poistaa pigmentaatiota ja kirkastaa ihoa.
Hoidossa yhdistellään melaniinin tuotantoa estäviä, tulehdusta vähentäviä ja ihoa vahvistavia ja kosteuttavia ainesosia. Tehokas pigmentaation hoitoon kaikkialla, myös vartalolla.

PRO LIFT

Kiinteämpi, heleämpi, nuorempi iho – välittömästi.
Täydellinen hoito ennen elämän suuria tapahtumia, jolloin haluat olla parhaimmillasi! Erinomainen päivää ennen häitä sekä morsiamelle että sulhaselle ja tuleville anopeille. Kiinteyttää ja kirkastaa ihoa hämmästyttävän tehokkaasti. Sisältää DMK:n Muscle Banding-lihasten aktivointimenetelmän, joka takaa, että tulokset sekä näkyvät että tuntuvat ihossa.

PRO LIFTRED VEIN TREATMENT

Poistaa punoituksen ja vahvistaa heikentynyttä ihoa. Monikäyttöinen hoitomenetelmä useisiin ihon tiloihin: heikentyneet ja laajentuneet hiussuonet, hajanainen punakkuus, rosacea, violetin punaiset aknearvet ja vaikeasti tukkeutunut iho.

DMK-RAVINNEHOITO

Rentouttava kasvohoito, jossa yhdistyy hemmottelu ja tehokkuus. Räätälöidään aina ihon tilanteen mukaan. Hoito on saatavissa mm: puhdistusta kaipaavalle iholle, aknen hoitoon, stressaantuneelle ja pigmentoituneelle iholle. Sisältää puhdistuksen, kuorinnan, naamion, transdermaalisen infuusion, hieronnan ja viimeistelyn.

DMK-sarjahoidot

MUSCLE BANDING

Ohuelle, hauraalle iholle, joka kaipaa kohotusta, vahvistusta ja kiinteytystä. Tuo elinvoiman takaisin ikääntyneelle ja heikolle iholle. Poistaa kuollutta solukkoa, jota on syntynyt mm. aurinkovaurioiden ja pigmentaatiomuutosten vuoksi. Sis. 3-12 hoitoa ihon tilanteen mukaan.

A-LIFT

Ikääntymismuutosten hallintaan ja ehkäisyyn. Pitkäkestoisia tuloksia ihon kiinteytyksessä ja kohottamisessa. Hoito vastaa voimakasta kasvojen lihastreeniä, joka muokkaa ulkonäköä silmin nähden. Kasvojen kohotus ilman leikkausta!
Sis. n. 12 hoitokertaa.

Haluatko huipputarjouksia???

Joko olet uutiskirjeen tilaaja?

Tilaa uutiskirje niin saat upeita tarjouksia sähköpostiisi