fbpx

Ihonpuhdistus kotona

Viiden askeleen kotihoito-ohje

Ihonpuhdistus kotona ei ole hankalaa eikä mitään rakettitiedettä. Tärkeintä on valita omalle iholle sopivat tuotteet.
Suomen säävaihteluissa moni tuskailee iho-ongelmien kanssa. Ihan ensin kannattaa selvittää oma ihotyyppi. On todella tärkeää, millä ihon puhdistaa. Vääränlainen ihonpuhdistus on yksi yleisimpiä syitä iho-ongelmiin.

1. Pese kädet ja kasvot (sekä kaula) huolellisesti ihotyypillesi sopivilla tuotteilla.

2. Kuori ja höyrytä kasvojen iho. Tarkista kuorintasi pakkauksesta tai myyjältä voiko kuorinta-ainetta käyttää höyryn. Esim. happokuorinnat ei sovi höyryn kanssa käytettäväksi. Ja kuten kaikki tuotteet, tulee kuorintavoiteen olla sinun ihollesi sopiva. Eli ei rasvaisen ihon tuotteita kuivalle iholle jne.
Kiehauta vettä ja pidä kasvoja n. 30 cm veden yläpuolella (älä polta ihoasi). Peitä pää ja kattila paksulla pyyheliinalla, että höyry ei karkaa. Höyrytä 10 minuuttia. Jos sinulla oli kuorinta höyryn kanssa, nyt on aika pestä se pois.
Tämä on hyvä apu myös tukkoiselle nenälle 🙂

3. Nipistele ja puristele. Pyöräytä kasvopaperia sormiesi ympärille ja purista mustapäitä kevyesti molemmilta puolilta, että ne pursuavat ulos suurentuneista huokosista.

4. Desinfioi kasvojen iho antiseptisellä kasvovedellä.

5. Rauhoita ihoa levittämällä ensin tehotuote esim. rauhoittava ja huokosia supistava seerumi, ja kun se on imeytynyt, levitä naamio.
Huom! Myös naamion on oltava ihollesi sopivaa. Ja sekaiholle voi laittaa eri alueille eri tavoin vaikuttavaa naamion, esim suoistavaa T-alueelle ja kosteuttavaa poskille.
Naamioiden vaikutusaika on yleensä 10:stä 20:een minuuttia, osan voi jättää jopa yöksi.

Huom!!! Älä unohda silmänympärysihoa.
Kun naamion / naamioiden vaikutusaika on päättynyt, pese naamio pois huolellisesti ja levitä iholle hoitovoiteet.

Rakkaudella ihollesi

DMK Cryo Pro-X™

NYT

TURUSSA

DMK Cryo Pro-X™ tuo  heleyttä iholle. Termistä homeostaasia hyödyntävä uutuushoito on ehdoton hitti.