fbpx
Babor sos calming Jeskin Coffret

sos calming

41,90 

Sos calming – Babor
Stressaantunut iho tarvitsee erityistä apua, joka rauhoittaa nopeasti ja intensiivisesti. SOS Calming Ampoule Concentratesin aktiiviset ainesosat tukevat stressaantunutta, punoittavaa ihoa, vähentävät jännityksen tunnetta ja tekevät siitä kestävämmän luonnollisia stressitekijöitä vastaan

Kuvaus

Auttaakseen stressaantunutta, herkkää ihoa palauttamaan tasapainonsa, SOS Calming Ampoule Concentrates -konsentraatit tukevat erityisesti suunniteltujen aktiivisten ainesosien yhdistelmiä.
Kosteuttava aloe vera muodostaa SOS-aktiiviainekompleksin perustan. Ihoa intensiivisesti kosteuttamalla aloe vera auttaa lievittämään kuivuutta ja siten jännityksen tunnetta sekä rauhoittaa ihoa intensiivisesti.
Lisäksi cherimoya-hedelmäuutteella on tasapainottava vaikutus, jolloin iho tuntuu rentoutuneemmalta ja auttaa vähentämään punoitusta, kutinaa tai kireyden tunnetta.
Suomalaisten syötävien sienien ja tiikeriruohon uutteista koostuva hienosäädetty aktiiviaineyhdistelmä rauhoittaa ja tukee ihon uusiutumista. Sieniuute auttaa lievittämään ihon epämukavuutta, kuten kutinaa tai polttamista, jolloin se reagoi vähemmän herkästi. Lisäksi se vähentää jännityksen tunnetta ja tekee ihosta rennomman. Tiikeriruohouutteet tukevat ihon uusiutumista ja vahvistavat ihosuojaa tehden ihosta kestävämmän ulkoisia vaikutuksia vastaan.
Aloe Veraa sisältävät SOS Calming Ampoule -konsentraatit rauhoittavat ihoa välittömästi ja rauhoittavat ihon punoitusta. Iho tuntuu välittömästi rennommalta.
Lisäksi aktiivisten ainesosien kompleksi sisältää sakkarideja, betaiinia ja pantenolia, jotka lisäävät ihonhoitotehoa kosteuttamaan ja rauhoittamaan ihoa.

Käyttö: Parhaan tuloksen saavuttamiseksi levitä puhdistuksen jälkeen. Ravista ampullia ja kääri nenäliina ampullin kaulan ympärille tai käytä mukana tulevaa ampullinavaajaa. Tartu toisella kädellä ampullin kaulaan ja napsauta se auki alemmasta, värillisestä renkaasta. Kaada konsentraatti kämmenelle ja tasoita kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Taputtele konsentraatti varovasti ihoon ja levitä sitten tavallista kosteuttavaa voidetta päälle.