fbpx

BABOR

Tiede ja tutkimus ovat suuri osa Baborin DNA:ta; sen tuotteet sisältävät sekä aktiivisia että innovatiivisia ainesosia, jotka antavat pitkäkestoisia ja tehokkaita tuloksia.

BTB13™

Tieteellinen BTB13™-yhdiste muodostuu l-karnitiini (BT) aminohaposta ja vitamiininkaltaisesta oroottihaposta (B13).
BTB13™-yhdiste aktivoi ihosolujen uusiutumista. Se parantaa ihon koostumusta tehden siitä vahvemman. BTB13™-yhdiste on päävaikuttavana aineena kaikissa BTB13-hoitolinjoissa.

DMK Tuotteet

VAIN HOITOLASTA

Ekopharma Mustikka

Mustikka on uusi, hajusteeton herkän ihon linja. Mustikassa herkkää ihoa hellivät tarkoin valikoidut tehoaineet, kuten keramidit ja punoitusta vähentävä lakritsijuuri.

MURUMURU

Lähituotettua suomalaista luonnonkosmetiikkaa, jonka ainutlaatuisen mehukkaat ja ravitsevat raaka-aineet hellivät ihoa ennen näkemättömällä tavalla. Tuotteita yhdistää huumaavan karkkimaiset tuoksut, jotka poikkeuksetta tuovat hymyn huulille.

Ekopharma Tyrni

Antioksidanttinen Tyrni-hoitolinja kirkastaa ihoa ja antaa sille terveen hehkun sekä suojaa ihoa ennenaikaisilta ikääntymisen merkeiltä. Tyrni sisältää paljon karotenoideja, jotka ovat A-vitamiinin esiasteita.

Ekopharma Karpalo

Karpalo-hoitolinja tasapainottaa ihoa ja vähentää sen tulehdusta. Karpalon antimikrobiset ainesosat puhdistavat ihoa ja tasapainottavat talintuotantoa. Karpalo sisältää puhdistavia antioksidantteja, jotka ehkäisevät mikrobien kasvua.

Ekopharma Herukka

Herukka-hoitolinja on kehitetty herkälle iholle ja se on ihanteellinen myös atooppisen ihon hoidossa. Mustaherukan vitamiinit ja sen siemenöljyn ihanteelliset omegarasvahapot hoitavat ja suojaavat herkkää ihoa.

Ekopharma Vadelma

Kosteuttava Vadelma-hoitolinja heleyttää ja pehmentää ihoa. Vadelma sisältää kosteuttavia aineisosia, sen sisältämät vitamiinit ja hivenaineet hoitavat ja suojaavat ihoa.

Haluatko huipputarjouksia???

Joko olet uutiskirjeen tilaaja?

Tilaa uutiskirje niin saat upeita tarjouksia sähköpostiisi